Háttérkép

Pörgesd meg a kereket és nyerj!
1. step
Spin the Pubwheel and win a free beer, spritzer or shot in one of the pubs in Budapest!
2. step
Show your QR code in the pub where your winnings are concerned for the next 48 hours, and take your free drink!
3. step
Change your winnings more than once to get more chance at monthly prize draws.
Featured partners


Rules

  1. You can play once a day. You can spin it again after midnight.
  2. You can redeem your winnings within 48 hours, then your QR code will be void.
  3. 1 pub 1 day only 1 code can be redeemed.
  4. You must complete your 18th birthday to use the pubwheel.
  5. If your winnings are not overdue, your account will be suspended.


MAP
Recommended pubs
kocsmakereső
Garantáltan az a hely, mely az esti bulid végállomása lesz! Hangulatos belvárosi kocsma a Wesselényi utcában, változatos rock zenével és zenés estekkel. Minden nap 16:00 és 18:00 óra között a korsó csapolt Arany Ászok csak 300 Ft!
kocsmakereső
A Mika Tivadar Mulató a nevét személyesen Mika Tivadartól kapta, aki 1907-ben kiíratta nevét az általa építtetett ház homlokzatára, ahol feleségével, Jelinek Klementinával éltek, és ahol az épület hátsó részében az általa alapított vas-és rézárugyár működött. 2010. nyarán gondoltunk egyet és elkezdtük átépíteni ennek az épületnek a földszintjét és pincéjét. Az volt az elképzelésünk, hogy egy 20-as évekre emlékeztető mulatót hozunk létre. A földszintet ennek megfelelően alkítottuk ki teljesen, Langer Vera elképzelései és tervei alapján. A pince kicsit modernebb és strapabíróbb lett, mert az az a hely, ahol a vendégek bulizhatnak és tombolhatnak. A mulatót 2010. december 17-én nyitottuk meg és mindenki hamar megszerette. 2011. tavaszán az épület mellett található parkoló helyén megnyílt a Mika Kert is, ahova nyáron néha képtelenség beférni. 2011. októberében megnyitottuk a Jelinek Klementináról elnevezett koncert- és tánctermet, ide rengeteg koncertet, színházi eseményt, táncelőadást, beszélgetést és bulit szerveztünk már. Néha nagy, néha kisebb, néha nulla sikerrel. Az utóbbi 2 évben egy kicsit kevesebben jártok hozzánk, mint az első 2 évben, de az az elképzelésünk, hogy ezen változtatni fogunk, és a Mikát ismét szerethető és népszerű hellyé varázsoljuk. Ebben a folyamatban nagyon komolyan számítunk rátok. Ezt a honlapot is azért hoztuk létre, hogy mindenki könnyedén tájékozódjon végre az itteni történésekről és eseményekről.Latest pubs

kocsmakereső
Képzelj el egy kocsmát. Megvan? Most egy Romkocsmát. Megvan? Most olvaszd eggyé a kettőt: Ez a Kertész Söröző! Itt a kisteremben is nagy a buli... Összemixeltük a LEGJOBBKOCSMÁK LEGJOBB tulajdonságait!
kocsmakereső
Későn nyitunk, későn zárunk! Ha kultúrált, de eredeti helyet keresel, akkor itt a helyed nálunk! Zártkör? bulikat szívesen vállalunk! Vip terem is van, és darts és csocsó, meg egy flipper ami játszható! A Dohány és a Klauzál utca sarkán…mert a buli nem állhat meg!
kocsmakereső
A város szívének legmenőbb Pubja!Ha kedvet kapsz egy jó beszélgetéshez vagy elindulsz az éjszakába akkor itt a helyed! Modern letisztult környezet, különteremmel, minőségi italokkal felszerelt bár, hétvégi koktélakciók és állandó kávékülönlegességek! Hatalmas kültéri terasszal is várunk!
kocsmakereső
Budapest. Romkocsma. Van egy pár. A Klauzál utcai Füge Udvar a legnépszerűbbek közé tartozik. A hét bármely napján lehet az esti bulitok kezdete, vagy akár a vége. Havonta megújuló italakciókkal, pénztárcabarát árakkal, csocsóval, flipperrel, jó hangulattal várnak mindenkit. Gyűjtsd össze a haverokat, és irány a Füge!
kocsmakereső
A léhűtők egykoron a sörgyár legunalmasabb munkáját végezték – a forró sörlevet kevergették, hogy gyorsabban hűljön. Az, hogy néha felületesen végezték a munkájukat, mindössze annak bizonyítéka, hogy felfogták hivatásuk totális értelmetlenségét – a sör ugyanis magától is kihűl, csak ki kell várni. Az ő bölcsességük jegyében, és Gambrinus nagyobb dicsőségére alapítottuk a Léhűtőt, ahol a belvárosi állat is lelegelheti a kézműves sörforradalom gyümölcseit. A Léhűtőben hat sörcsapról kínáljuk a magyar söröket, folyton változó összetételben, beleértve a legfrissebb gerillasöröket és azokat a különlegességeket, melyeket a következő Főzdefeszt titkos listájáról lestünk le.
kocsmakereső
A Bajor Söröző egy kedves kis kocsma a Móricz Zsigmond körtér közelén.A burger mesés,kézműves sörért pedig gyakran visszajárnak a vendégek!
14

registered partner251

revised drink76

players